Home

   
Home | Profil | Produkter | Referencer | Kontakt
 
 
 
Profil

Unibelt ApS er et Handels- og Ingeniørfirma adresse i Glostrup udenfor København.

Unibelt ApS blev startet i 1982 af Jonny Brommann. De primære produkter var, dengang som nu, metaltrådsbånd og stålbånd.

Metaltrådsbåndene laves på specialiserede fabrikker i Vest Europa, og er af højeste kvalitet. Stålbåndene kommer primært fra Berndorf Band i Østrig, som er førende indenfor netop dette produkt.

I starten af 2003 blev Unibelt ApS overtaget af Søren Wismann. Med en baggrund som Maskiningeniør og mere end 20 års erfaring fra levnedsmiddel- og kemiskindustri, har dette bl.a. medført at der er kommet flere produkter i Unibelt´s leveringsprogram.

Således beskæftiger Unibelt ApS sig idag også med levering af udstyr til industrielle bagerier, vævede bomuldsbånd, projektering og ombygning af produktionslinier, industrielle stålbåndskøleanlæg, industrielle gasbrændere og meget andet.

Med vores store erfaring fra levnedsmiddelindustrien påtager vi os også specialopgaver indenfor vore kompetenceområder. Det kan f.eks være ombygning eller optimering af produktionslinier, projektstyring, sparring eller lignende.

Vi er indstillet på vækst gennem en udbygning af vores leveringsomfang, samt at holde fast i de bestående kunder gennem en god og kvalificeret service.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unibelt ApS
Herstedøstervej 19
DK-2600 Glostrup
Tel 39 68 27 01
Fax 39 65 76 83
Email mail@unibelt.dk

 

 

  Copyright © 2006 UNIBELT APS